Det finns en grupp med person som kallar sig radikalfeminister, denna grupp är sprid i olika länder men finns huvudsakligen i USA. Gemensamt som alla har i denna grupp är auktoritet och hat.

Dom anser sig ha rätten att definiera andras identiteter, oavsett om det handlar om att en kallar sig kvinna, man, lesbisk, bög, etc. Så är det dom som sitter på bestämmanderätten vad du kallar sig, vad du ser dig som, vad du VET att du är. Är du transsexuell så spelar det ingen roll vilken könsidentitet du har – det du har mellan benen definierar den. I deras ögon.

Könsfundamentalist kan en kalla dessa personer. Deras synsätt: Kön och genus hänger direkt ihop. Till exempel en persons om föds med penis men som växt upp som kvinna större delen av sitt liv definieras fortfarande som en man. En man som föds med fitta är en kvinna i deras ögon oavsett hur mycket han än påtalar det omvända. Om han sedan säger att han är heterosexuell för att han dras till kvinnor så ses han som lesbisk istället.

Dessa könsfundamentalister vinner mark i USA, men även här i Sverige. En del av deras idé är att HBTQ-personer är mer av fiender för kvinnor (delvis enbart personer med fitta som identifierar sig som kvinna) och lesbiska. Transsexuella kvinnor är på ett sätt den ultimata fienden, svårare att hålla ett öga på än en cis-man (ordet cis ses som lika illa som ett misogynt skällsord, till och med värre) emot än en man för hon är som en kameleont. Hur fan hålla ett göra på henne? Hon kan infiltrera ”women-born-women” möten och sitta där och sprida sina transsexuella baciller. Hon och andra transpersoner anses ha delat feminism, fått ännu fler feminister att fallit för hennes tjusningar. Transsexuella män ses mer som jävligt udda, förrädare? Totala självhatare, men inte som någon om infiltrerar feminism.

Hatet mot transpersoner och framför allt transsexuella kvinnor ökar hela tiden. Den som gräver djupt kan stöta på önskningar om att transsexuella kvinnor ska sluta existera, ska misshandlas, våldtas och mördas. Allra minst ska vi sluta tro att vi är något vi inte är och börja vara män.

Att deras hat och totala förnekande av transsexuellas könsidentitet direkt hänger ihop med självmord bland transsexuella skiter dom i. Att forskning har visat på att en könskorrigering, oavsett hur långt en väljer att gå, hjälper MOT depressioner, självskadebeteende och självmord bland transsexuella – det skiter dom i.

Ingen av dom är bättre än konservativa som säger att homosexualitet är onaturligt, äckligt, sjukt – men vi älskar personen bakom! Vadå homofobi?! Vi bara säger det som är sant!

Dom förnekar att det är transfobi. Att kalla det dom sysslar med för detta anses vara en förolämpning. Det är inte transfobi vi håller på med säger dom, vi bara säger som det ääär.

Faktum är att deras beteende har mycket gemensamt med fascism. Det dom idkar är inte radikalfeminism, vilket aldrig handlade om att vara lika vidriga hatiska svin som patriarkala män som vill utrota feminism och att kvinnan ska ”veta sin plats”.

Annonser