Etiketter

, , ,

Är du en feminin/tjejig kille som söker en tjej som partner? Eller kanske är du trans men ändå inte riktigt säker? Eller så är du transjej? Du kanske har försökt och märkt att trycket på dig att vara maskulin är så jävla äckligt högt. Även bland personer coh grupper där det finns mycket medvetenhet om detta så ratas du. Du förblir den där gulliga kompisen som ingen kan tänka sig vara tillsammans med, eller ha sex med. Men hey, dom gillar din personlighet i alla fall. Säg det till dig själv 150 gånger varje dag, i spegeln. Det funkar. Inte.

Din största chans att träffa någon är faktiskt inom visual kei eller emo/scene grupper. Ute bland ”vanligt folk” eller bland oss feminister så ska du vara maskulin som kille för att få chans att träffa någon, oavsett om du är cis eller trans. Söker du däremot en kille så ökar dock dina chanser rätt mycket. Okej så det var inte en kille du söker.

HBTQ-världen då? Nej där är det inte mycket bättre. Är du transtjej, (eller om du bara inte vill placera dig du kanske är både tjejig kille och transtjej) så gör du bäst i att söka dig till andra transtjejer faktisk. Annars så lycka till!

Eller så kan du alltid vända dig till ”tranny-chasers”. Ja dessa män värderar dig enbart för din kropp och att du är pre-op (har kuken kvar). Men dom vill i alla fall ha dig, om än bara för en stund… Jajaja, du vill ju ha en tjej. Whatever.

Eller så kan du inse att det är poänglöst och skita i alla andra. Lev som singel, som vi andra. Livet är mer än bara förhållande och sex, även om samhället och alla omkring dig såklart vill få dig att tro att det är vad som räknas mest. Även dom som säger att dom inte alls tycker det är så viktigt, som har partner och sex, snackar skit, klart dom tycker det med. Annars skulle dom vara singel.

Puss och kram till dig som tänker såhär! Du kommer nog hitta någon en dag. HAHAHA! Nej där ljög jag. Du förblir ensam. Forever alone…

Men tänk på detta – life sucks, and then you die. Ser du?! alltid något att se fram emot. :3

(Vad fan ville jag säga med detta inlägg? Inget, bara gnäll, haha)

<3

Annonser