Denna reklam i hockeyrinken som ser till att alla män som sitter i båset får underdelen av sin kropp framställd som en kvinna i kjol med korsade ben.

För vi alla vet att det bästa sätter att håna en man är att framställs honom som en kvinna, eller jämföra honom med en kvinna. Misogyni, homofobi och transfobi – allt i ett. Att sedan dom som kommenterar inte fattar det utan som vanligt gnäller på att det är feminismens fel att vi inte har sådan reklam här i Sverige är enbart patetiskt. Har inte alla dessa (let’s face it, det är framför allt män som gnäller på feminism 24/7) något bättre för sig?

Att vi har massa vuxna personer som inte fattar problemet med detta hånande av spelarna är ett exempel på den vanliga attityden. Sen fattar ofta samma personer inte varför deras åsikter räknas om homo- och transfobi, då dom själva bidrar till fördomar och hat mot transpersoner och överhuvudtaget killar som klär sig feminint. Ignorans? Nej, ofta ren dumhet. Dom anser sig ha rätt att trycka ner andra killar som inte är lika trista som dom, som inte klär sig och beter sig som dom gör. Som ”riktiga” män. Jävla trams är vad det är.

Fuck din jävla ”riktiga” man bullshit!

Och fuck alla som trycker ner killar som inte följer könsnormer!

Annonser