Detta är sjukt. Fast bevisen är starka så ställer sig ändå offentliga personer på våldtäktsmännens sida.

Ytterligare ett fall där delar av samhället ställer sig på en våldtäktsmans sida skakar Sverige. En ung kvinna utsattes för en grov våldtäkt i Jokkmokk förra året. Nu får förövaren, som dömdes till fängelse, sympati på Facebook av flera offentliga personer i Sverige och Norge.

Denna artikel visar precis på att även om dom ”krav” som dom som skriker högst om ”falska” våldtäktsanmälningar ställer upp uppfylls så spelar det ingen roll. Dom tror ändå inte på våldtäktsoffret, om det är en hon. För i deras värld är kvinnor bara ute efter pengar och stackars män blir alltid ditsatta av pengahungriga kvinnor som falskanmäler till höger och vänster. I deras ögon är männen alltid utsatta gossar som inte kan rå för att dom knullar allt som rör sig. Undantaget är om den som våldtar passar in i beskrivningen ”utlänning som hoppar ur en buske på ont anande kvinna som är ute och går en mörk kväll”, då tror fler på kvinnan. Men inte annars.

Denna attityd om ”falskanmälningar” är förödande, färre kvinnor anmäler våldtäkt för dom vet att det finns så många personer där ute som vägrar tror på dom och ställer sig på förövarens sida. Det är därför det ser ut som det gör i statstiken, få anmäler, få fall går upp i rätten (runt 12%) och cirka en fjärdedel får fällande dom. Detta får en som feminist upprepa hela jävla tiden, men ändå sitter det en bunt puckon på nätet och snackar skit om ”falska” våldtäktsanmälningar och ställer sig på förövarens sida. I grunden handlar det helt enkelt om deras kvinnosyn, kvinnor i deras värld ska vara väna och passiva små varelser som helst ska hålla sig hemma.

Om hon inte har slagits sig blodig och nästan blivit dödat i försöket att slita sig slåss en våldtäkt, och det måste helst vara 15 män som våldtar, samt någon filmade det hela och några till såg vad som hände – då tror färre på henne. I deras värld är våldtäkt något som måste betyda misshandel och även mord. Den enda gången praktiskt taget alla tror på kvinnan är då hon blivit mördad när hon också blev våldtagen. En kvinna kan aldrig få rätt i denna patriarkala skitvärld så läge vi har så måste misogyna rövhattar som bär på denna sjuka attityd.

Till dom säger jag bara: Stick och brinn!

Edit: För den som vill veta mer så läs detta inlägg. Det handlar alltså om kvinnor och män där dom flesta är släkt och vänner så dom håller varandra om ryggen. Tjejer anses få skylla sig själv om dom blivit våldtagna eftersom genom att vara en tjej så bär du på en del av ansvaret då du blir våldtagen, ens blotta existens som tjej bestraffas alltså i Kautokeino. Inte konstigt att dom flesta tjejer flyttar ifrån det stället dom dom blivit myndiga då kvinnohat är så vanligt där.

Annonser