Ni har väl alla stött på dom. Anti-feminister, och andra, som enbart vill få tjafsa med feminister för sakens skull. Ingen av dom bryr sig egentligen ett dugg om dom frågor dom säger sig bry sig om. Det handlar om att försöka vinna en debatt. Att försöka sätta feinister på plats. En kan se när dom nästa kissar på sig av glädje då dom tror att dom har fått rätt i något. Dom får kåtslag då.

I deras värld är feminister den ultimata fienden. Skitsamma att den sexism dom säger feminister bär gentemot män bärs av dom själva samt alla andra som anser att kvinnor ska vara kvinnor och män ska vara män. Som snackar om ”riktiga” kvinnor och män. En riktig karl, bla bla. Inte fan hör vi anti-feminister eller så kallade jämställdister kritiserar sig själva, varandra eller alla andra med dessa sexistiska åsikter om kvinnor och män. Nej, det är feminister som ska få skulden för precis allt. När någon iditot anser att män inte kan rå för att dom tafsar och våldtar och kvinnor måste skyla sig, och denna idiot inte är en feminist, så hör jag inte ett piss från anti-feminister, jämställdister och mansrättsaktivister.

Men det är för att dom själva bär på denna kvinno- och manssyn. När dom anser att någon feminister är ”manshatare” så menar dom egentligen att feministen säger något dom inte gillar. Du hör dom inte skrika manshatare åt en konservativ kvinna som tycker män måste få tafsa kvinnor på rumpan, för män är ju sådana. Men om en feministisk kvinna säger att det är sexuella trakasserier, att det handlar om manlighet, då jävlar bryter helvettet löst och dom skriker manshatare. Vad fan? Är dom så dumma i huvudet att dom inte fattar att hon kritiserar den manlighet som finns i samhället och kulturen? En destruktiv sådan som skapar massa problem för kvinnor och män? Ja så dumma i huvudet är dom. Men igen, det är för att dom bär på dessa åsikter själva. Såklart dom inte kan sätta igång att kritisera varandra eller den konservativa kvinnan, eller mannen, som sa det. Det skulle vara konsekvent…

Jag tänker inte vara seriös inställd mot anti-feministe och andra liknande grupper/personer längre. Jag skiter i dom tycker jag är elak, fuck em. Jag tänker trolla dom och säga åt dom att dra åt helvette. Dom förtjänar inget annat. Dom har enbart sig själva att skylla. Vore dom seriösa skulle dom sluta gnälla på feminism.

Annonser