Etiketter

, ,

Star wars. Light side brukar alltid ses som det fina, kärlek! Jag säger då, glöm det. Light side is a lie! (nej jag tänker INTE skriva på svenska: mörka/ljusa sidan, imperiet, lala, fånigt)

Jo, men tänk efter. Inga känslor. En Jedi får inte ens gifta sig, eller ha ett förhållande. Dom måste trycka ner sina känslor hela tiden. Snacka om att hämma sig själv, att fängsla sig själv.

Dark side är det enda som leder till sann frihet, inga känslor är förbjudna. Negativa som positiva. Dock kan vissa positiva ses som att det inte går ihop med dark side, eller ska jag säga att ju närmare och starkare en blir på the dark side desto mindre positiva känslor. Men det är inte som att bli deprimerad.

Men är du Sith och vill ha massa sex och lust? Sök upp vem du vill och gör det med då! Är du en Jedi så glöm det. Såklart, det kan väl enligt en del finnas problem här, som att med passion och lust döda. Ähum, men det kommer med det dark side! ;D

Jag använder det som en styra mot rymdens, Star Wars världens, patriarkat. Krossa det och vi skapar frihet! For the dark side and the Empire!

Annonser