Eller inte. Statstiken talar sitt tydliga språk. Men vi vet att personer som Pär Ström, som anser att män minsann diskrimineras inom akademin, skulle lägga skulden på kvinnor. Jag menar kvinnor kan väl bara stanna hemma så löser sig alla problem! Nej det gör ju inte det. Kvinnor drabbas i högre grad av psykosociala och ekonomiska problem än vad män gör, därför hoppar fler kvinnor av jämfört med män. Hur kan en då utgå ifrån att män diskrimineras?

Men så har Pär Ström en verklighetsfrånvänd syn. Studerar han ett visst område så ignorerar han hur kvinnor har det där. Män har det alltid värst, punkt. Sen skyller han ifrån sig med att så gör feminister. Skitsnack! Feminister tar upp problem som drabbar män, det är ett faktum. Pär Ström tar inte upp problem som drabbar specifikt kvinnor. När han säger att han gör det så anser han att alla problem kan härledas till kvinnors egna val. Män däremot gör aldrig några val, dom tvingas av kvinnor eller statsfeminism.

Högskoleverket uppmanar nu högskolorna att särskilt uppmärksamma att kvinnor i så hög grad avbryter sin forskning på grund av psykosociala skäl. Handledningen för doktorander är ett annat område som lärosätena måste förbättra, enligt rapporten.

Detta kommer säkerligen få anti-feminister som Pär Ström att gå i taket. Usch vad hemsk, att fokusera på dom som har det svårast! OH NOES! Nej vänta lite nu… Men det är fullständigt rimligt! Men så långt kan inte Pär Ström och hans anhängare tänka, eftersom att tänka inte är deras starka sida.

Annonser