Idag, (igår) fick jag denna sökning till min blogg ”hjälp min kompis tittar på trans porr”.

Ta det lugnt, det är inget konstigt att tända på oss transsexuella tjejer eller på transsexuella killar. Vi är heta, och har tjusiga rumpor och allt! Inte konstigt att din vän blir kåt på oss! ;D

Nej men hördu. Vi transpersoner är just personer, okej? Vi är inte freaks eller utomjordingar. det är knappast något konstigt att som hetero/bi-kille tända på en transsexuell tjej, eller som hetero/bi-tjej att tända på en transsexuell kille. En transsexuell tjej ser ofta feminin ut och har kurvor, var förväntar en sig då? En transsexuell kille ser ofta maskulin ut, igen vad finns det att förvånas över att attraktion kan uppstå?

Jag vet att framför allt bland hetero- och bi-killar kan det finnas en fetisch för transsexuella tjejer, eller shemale/futa/dickgirl/tranny/trap och liknande som vi kallas. Så det kan ofta uppstå skämt, som mest handlar om att driva med oss transexuella tjejer eller skämt som är mer som bögskämt. Både fetischen och skämten är något som bara förstärker fördomar om oss transsexuella tjejer och dom som dras till oss.

Annonser