Något jag så ofta märker på YouTube är den stora massan med killar som aldrig kan ta ett skämt riktat åt dom som killar. Samma killar som älskar kök och mack ”skämt” om kvinnor, ”alla kvinnor är horor” och ”shit girls say” videos, etc. Men en tjej gör en tvärtom-video och jävlar vad killar blir arga.

Medan en däremot hittar massvis med tjejer som tycker alla sexistiska videos om tjejer är skitroliga. Men få killar gillar dom som är sexistiska om killar. Vem är det som brukar säga att en viss grupp aldrig har ett sinne för humor och ingen självdistans? Ofta just killar brukar säga så till tjejer, och feminister. Men det är alla dessa killar som aldrig kan ta ett skämt. Dom har alltså enligt sitt egna tänkande inget sinne för humor.

Men det är väl klart. Dom flesta av dessa killar är vara att få driva med alla andra grupper i samhället, men inte om den grupp dom tillhör. När denna vana rubbas så skiter dom på sig av ilska. Ingen får komma i närheten av den sfär dom ser som sin, humorsfären. Det är därför vi har diverse män som gnäller om att kvinnor inte är lika roliga som män. Vad dom egentligen menar är att dom tål inte att kvinnor är lika roliga som dom, och driver med dom som män.

Annonser