Nästa del i transmode handlar om att dölja, det du har mellan benen som gärna kan ”sticka ut”. ”The bulge”. För vissa cis-män kan det vara trevlig att få framhäva det men inte för dom flesta pre-op transsexuella kvinnor.

Det finns olika sätt att dölja, såklart att placera penis så den inte syns. Det får en bäst komma på själv hur en ska göra. Sen ha underkläder som faktiskt sitter åt lite grann, lösa och kanske bekväma ja dom kommer inte att trycka in något. Leggins och tigths hjälper till med detta med då dom trycker in än mer.

Åtsittande byxor kan vara sexigt för att framhäva rumpan, men tänk på att det också framhäver det du vill dölja där framme. Även lite tighta trosor under hjälper inte då för att dölja. Dock kan leggings eller tights under göra det jobbet. Men det kan bli lite varmt, beroende på årstid. Om du är en av dom som klarar av att trycka in penis in i kroppen förstås, det finns dom som kan det, då löser sig det problemet. Bli inte upphetsad bara…. ;P

Kjol – perfekt för att dölja. Eftersom dom flesta kjolar aldrig är så tighta att formen efter kuken syns. Så kjolar rekommenderar jag helhjärtat för den som vill dölja bättre.

Annonser