Det är vad Thorsten Flinck använder som försvar av hans tafs på Gina Dirawis rumpa.

– Jag tycker inte att det var över gränsen. Det var väldigt könlöst, det var ju en ung flicka som jag inte ser på som kvinna, utan medmänniska, det är inte mer än om jag skulle klappa dig på rumpan, säger han.

Ung flicka? Jaså så du brukar tafsa killar på rumpan också, Thorsten? Eller inte va? Nej det är inte att se kvinnor som personer, utan som objekt en kan göra lite vad som helst med och hoppas en ska komma undan med det.

Sen blir han förvånad över att det finns personer som kallar honom svin. Tja, om en person beter sig som ett svin så kommer dom bli kallade för det. Vill du inte det så luta bete dig som ett svin.

Och läger ner alla ursäkter om att han är ju sådan, och ”det var ju en Thorstenkram”. Vad fan, det är han som tafsade så sluta lägg skulden på Dirawi. Det är han som ska ta sitt ansvar för vad HAN gör. Så svårt är det inte att fatta. Den som inte gör det är en jävla idiot.

Att denna händelse nu slätas över av diverse kända personer, kvinnor som män, och att män i nyhetsmorgon och ursäktar det är ett starkt tecken på hur långt vi har kvar gällande synen på kvinnans kropps som en ägodel. Sen blir folk förvånande att så många som våldtar kommer undan, att så få anmäler, och att så få som blir sexuellt trakasserade skiter i att anmäla eller alls gör något åt det. Det är väl klart när denna syn finns kvar att en kvinna såklart saka tåla lite kläm och dask på rumpan av en man?! Otroligt att vi i Sverige inte går baklänges och vi blir mer som Italienska Tv där kvinnor enbart är sexobjekt…

Den som säger att jämställdheten har gått för långt är totalt jävla dum i huvudet.

Annonser