För den som är nyfiken på varför kristdemokraterna, och även SD, vill ha kvar tvångssteriliseringen av transsexuella som genomgår könskorrigering så läs denna artikel.

Om man bestämmer sig för att byta kön och exempelvis går från att vara kvinna till att bli man så är det ett beslut man fattar och blir en ny juridisk person. Och då tycker inte vi att om den som bestämt sig för att bli man ska kunna fortsätta att föda barn och bli gravid utan att ett beslut är fattat om att byta kön och då bör även beslutet om könsbyte fullföljas, motiverar Maria Larsson partiets ståndtagande.

– Dessutom har frågan naturligtvis ett barnperspektiv. Där det handlar om att barn vill kunna definiera  en mamma och en pappa och här får vi inte det klargörandet ,forsätter hon

Transfobi och homofobi. Enbart personer som helt anpassar sig till en konservativ syn på kvinna och man ska få barn. Eller nej inte barn alls då dom inte vill att en transperson ska få ha några barn. Samkönde ska inte ha några barn heller enligt KD. Detta är också ett typiskt exempel på kärnfamiljstänkande.

KD babblar mycket om valfrihet, kommer ni ihåg ”verklighetens folk”? Staten och andra ska inte bestämma över folks liv och det ska handla om valfrihet – men inte om du är transsexuell. Nej, då ska KD bestämma över ditt liv. Sen om du inte får fortsätta med könskorrigerande behandling, (för att du vägrar den där sista biten då dom opererar mellan benen på dig och tar bort lite här och där och gör om det så att du ska få en fitta, trans tjej, eller kuk, trans kille) och det på något sätt får dig att tappa lusten till livet och kanske även begår självmord – helt okej i KD’s värld. Du är ändå en ”onaturlig” sjuk varelse som helst ska utrotas!

Ja vem är den som har en sjuk syn egentligen? Vem vill bestämma över andra liv och hälsa? Just det – kristdemokraterna!

Annonser