Så har borgarna med KD bestämt sig för att ha kvar kravet på att en transsexuell person som vill genomgå könskorrigering måste tvångssteriliseras. Kravet på att vara ogift och svensk medborgare ska dock slopas.

Så får KD’s transfobiska syn vara den som råder alltså. Tidigare har det visar sig att dom vill ha kvar kravet eftersom dom vill att inte att transsexuella skaffar barn eller att det ska vara en kvinna och man som skaffar barn. Kärnfamiljstänkande och homofobi där alltså.

Att dom andra borgar partierna ger med sig känns inte förvånande. Att dom nu också pladdrar mest och inte vågar ta ställning är inte heller förvånande. Dom vill inte stöta sig med KD.

En framgång för Göran Hägglund och för den goda dialog som finns mellan partierna, anser Anders Andersson, KD:s ledamot i utskottet.
– Det är viktigt att vi står fast vid försiktighetsprincipen och inte rusar iväg med lagstiftning. Den här frågan behöver vi titta lite djupare på, säger han.

Rusar iväg? För vem skull ska vi inte göra detta? För kristdemokrater som du själv? Det är bråttom för transsexuella! Okej? Det är vi som drabbas av att ni med flit drar ut på det år efter år efter år. Det transsexuella som får betala priset. Inte ni. Ni kan sitta där och låtsas som inget för ni drabbas inte. Vad är poängen med denna lag om inte för att hjälpa transsexuella? Nej det är en lag för transfober.

Jag måste själv tvingas igenom det hela för att få fortsätta genomgå hormonbehandling. Allt eller inget. Att jag sen kommer gå in i en depression för jag vill inte ens tänka tanken på att tvingas avsluta allt för att jag inte vill genomgå sista könskorrigerande operation, tja det skiter väl KD och borgarna i. Annars skulle dom ha gjort något för längesen. Tack, borgare, för att ni fortsätter att orsaka skada och smärta i mitt liv…

Red: Lite länkar:

Artikel i DN. Artikel i SvD.

Annonser