Tycker då 24:s ”raggningsexperten” Dennis Danielsson.

Alla som hållit på med game och raggning vet att om tjejen säger detta innan du ens nämnt sex eller gjort något som syftar på att du skulle vilja ha sex med henne så är det ett tecken på att hon vill ha sex med dig. Och det hon vill är att du ska göra det enkelt för henne att se till så att det blir så.

What the fux?!

Det här är faktiskt väldigt vanligt… det är inte roligt, det är inte accepterat och det är inte det optimala, men det är så det fungerar… den nakna sanningen!

Jag ber som vanligt om ursäkt på förhand efter ett sånt här inlägg för att jag vet att vissa inte vill acceptera att det är så här. Vissa lever hellre i tron om att något är som de tycker att det borde vara istället för att se det som det verkligen är. Även det beteendet är inprogrammerat så jag klandrar dig inte.

Den ultimata ursäkten till ett puckat, och i  detta fall också misogynt, uttalande: jag bara säger som det äääää! Och ni vet det innerst inne, ni bara förnekar det!

Right, bro, right…

What the raging ass of the assmonkey is this fuxorballbag talking about undrar ni nu. Tja säg det, han försöker få oss till att tror att nästan alla vi tjejer är såhär, vi menar egentligen ja när vi säger nej… Hört det förut? Jepp, brukar användas som ursäkt för, åh, våldtäkt…

Denna ”raggningsexpert” borde ta och lämna sin PUA handbok The Game och börja snacka med tjejer, på nätet som irl. Tro mig, dude, du kommer lära dig att världen inte ser ut dom du tror att den gör efter din egna misogyna föreställning om hur tjejer ”funkar”. Och sluta snacka med alla puckade PUA machomän med en snedvriden syn på kvinnor.

Annonser