Fanny skriver om Katerina Janouch som har en bild på sin twitter där en halvnaken kvinna står med ryggen mot en och har korsett, string och särar lite på skinkorna. Sen talar hon varmt för att vara en ”kalenderflicka.

Själv har jag flertalet gånger läst om hur hon själv kritiserat sådant här. Kritiserar att kvinnor bara reduceras till sexobjekt, till prydnader. Sen gör hon samma sak själv.

Hon driver också en butik tillsammans med sin man. Som verkar specialiserar sig på underkläder, där smala tjejer står och poserar. Tänk om hon kunde bidra till att motverka skönhetsidealen genom att ha kvinnor som inte är så, ja passande i den typiska modellkroppen? Nej det vore ju konsekvent, och alla vi andra är dåliga feminister medan Janouch är en duktigt en…

Här är ett annat intressant inlägg.

I Stockholm är La Soirée kvar till den 17:e april men bara imorgon den 7:e får du gå för extrabilligt Pom Pom-pris, 325 kronor för 2 personer i manegen, inklusive Pom Pombubbel från Casa Rivas och så får du bonusmingla med mig och våra underbara Pom Pom-tjejer.

Ja! Få mingla bland deras PomPom-tjejer! Se lite söta och sexiga bruttor! Tuttar, höhö! Lite sådär som herrklubbar har sexiga tjejer som serverar sprit, fräscht, Janouch, verkligen…

Alltså, Katerina Janouch, du är lika omedveten som dom där 20-åriga tjejerna som viker ut sig i Slitz, eller vad för tidning det nu gäller. Enda skillnaden är att dom troligen är ärliga med vad dom gör medan du är en hycklare. Du själv blir ett problem för tjejer och kvinnor, precis som Slitz.

Så lägg ner att gnälla på unga kvinnor om du själv inte är ett dugg bättre. För det är du inte. Inte ett jävla dugg.

Annonser