Såg en sak som fick mig att reagera på Twitter. Tanja Suhinina skrev där:

Om så en person till säger att det inte smeks klitoris i mainstreamporr ska jag tvinga dem att kolla på mainstreamporr, sanna mina ord!

Men det är ovanligt att en kvinna får klitoris smekt, eller att någon använder tungan på den och suger och slickar. Ska vi sen jämföra med hur ofta kuken stimuleras så bleknar klitorisstimulans i jämförelse. Och nej kvinnor som skriker för att dom får en 1kg kuk/dildo i fittan eller röven handlar inte framför allt om kvinnlig njutning… Ledsen. Där utgår det främst ifrån en manligt perspektiv att det räcker med att en man kör in kuken i fittan så får en kvinna orgasm.

Att kvinna putar med munnen som en guldfisk och skriker, vilket kan ge en huvudvärk eller i alla fall vilja stänga av det jävla ljudet, är inte ett tecken på att hon har det skönt. Bara ett tecken på att det förväntas av kvinnliga porrskådisar att dom ska bete sig så. Dom som tror att det är för att kvinnorna njuter hela tiden borde ta och uppdatera sig på hur det ser ut IRL. Just saying…

Alltså seriöst, vad kollar ni på för porr om ni tror att klitorisstimulans är vanligt? Mjukporr? Ja inte mainstream, gonzo, porr i all fall. Nej, fåniga porrfilmer från 1997 med en handling  räknas inte. Jag menar porrfilmer på alla porntube nätsidor eller en stor mängd porrfilmer som en kan köpa på nätet eller i butik. Och inte svenska skitporrfilmer heller.

Annonser