Är precis vad som sker i Pär Ströms svar, ”ÄNNU en ung feminist blir krönikar” till Hanna Fridéns krönika. Pär Ström skriver:

Man undrar varför det är så oerhört populärt bland redaktörer att välja unga kvinnliga arga feminister som krönikörer.
Nu har Nyheter24.se tagit in en ny krönikör. Och vem är det? Jo, en ung kvinnlig arg feminist vid namn Hanna Fridén.

Och i kommentarsfältet så har vi det gamla vanliga, Fridén kallas för ”korkad”, ”obildad”, ”ung och arg” (vilket Pär Ström själv säger som sagt), att hon har PMS, och en ”personlighetsstörning”, osv.

Allt detta och mer från så kallade ”jämställdister” som beklagar sig över att vi feminister minsann talar illa om dom genom att komma med påhopp istället för att fokusera på vad dom säger, osv. Så gör dom exakt samma sak själva. Typiskt hyckleri. Inget nytt dock, det är standard med sådant här i kommentarsfälten på anti-feministiska bloggar, och detta är mer av dom ”snälla” kommentarerna. Rent kvinnohat är vardag.

Det är sexism att avfärda Hanna Fridén som dom gör eftersom det är ett gammalt debattknep att avfärda kvinnors åsikter genom att hävda att när en kvinna säger något (till exempel när en talar om politik) så är det beroende på hennes känslor, inte att hon är rationell, i det hon tycker. Som när en kvinna säger till någon så får hon höra ”har du mens eller?”.

Annonser