Som Hanna Fridén tar upp idag. Och som jag undrar jag var det finns någonstans hos dom som hyllar hemmafrun och blir alldeles till sig när dom läste om en viss undersökning från Familjeliv (som visade sig inte var en så bra underbyggd då cirka 14 000 svarade av cirka 70 000 medlemmar på sidan) få då kunde dom säga ”haha! Där fick ni rabiata manshatande feminister som hatar hemmafruar! Och speciellt du som är transsexuell kvinna och självhatande rabiatradikalkukhatandefeminist! Där fick du!”. *facepalm* X 500.

Samma personer som snackar om att män aldrig får vårdnad av barn. Det funkar som så att den som har spenderat mest tid med barnen får en större chans att få mer eller hela vårdnaden av barnet. Vilket ofta är just mamman. Den pappa som inte spenderat så mycket tid med barnen kommer också barnen oftast heller inte att vilja vara lika mycket med. Och en ska utgå ifrån vad barnet tycker och säger tycker jag. Inte tvinga barnet att vara med en förälder hen så sällan ser, allt för att göra det för den föräldern och inte för barnet skull. Men nu slutar dom flesta vårdnadstvister i gemensam vårdnad, över 90%. Även om det finns dom som gärna vill få det att ser ut som att det vore tvärtom.

Så som Fridén tar upp så om dessa anti-feminister kämpade för att fler män stannade hemma med barnen så skulle fler män få vårdnad. Men nej, bättre då visst att se allt som en enda konspiration där vi rabiatamanshataderadikalfeminister hatar män hela dagarna och hjärntvättar folk…Tröttsamt.

Nej jag fattar inte hur dom som tänker såhär motsägelsefullt inte inser det. Det är väldigt tråkigt då dom motarbetar sig själva. I alla fall om det verkligen är jämställdhet dom vill ha.

Annonser