Peter Kadhammar raljerar om kvinnor och feminister och uttalar sig generellt nedlåtande. Han säger:

När ska vi slippa alla dessa fruntimmer som förgiftar debatten? Jag tänker på kvinno-kvinnorna, de som likt forna tiders sektvänster bevakar sina medmänniskor så att ingen snubblar på orden, har fel åsikt, använder fel definition eller inte förmår att sätta feminismen i rätt historisk kontext.

Seriously, dudebro? När ska vi slippa män som dig som spyr galla över kvinnor för att dom inte har ”rätt” åsikt? Delvis att feminism är ”fel”, alltså allt som har med kvinnors rättigheter att göra…. Nej det är inte så svårt att gissa på att Pär Ström och dom vanliga anti-feministerna såklart hejar på Kadhammar. Hade denna artikel handlar om män så skulle dom gått i taket. Detta är ytterligare i raden av exempel på hur inkonsekvent anti-feminister och ”jämställdister” är. Att raljera om kvinnor och uttala sig generellt misogynt anses vara ”modigt”. Patetiskt.

Sådant är debattklimatet i kvinno-kvinnornas värld. Det är käckt och fräckt att använda ord som ”gubbigt” men den som vore dum nog att svara ”kärringaktig” skulle dömas att döden dö.

Snack. Det är uppenbarligen inget problem för sig att uttala dig nedlåtande om kvinnor och snacka om ”fruntimmer”, och även få artikeln publicerat i Aftonbladet. Så mycket för ”OH NOES! Vi män får inte tala skit om kvinnor i mainstreammedia!” -babblet. Känns igen förövrigt eftersom det är samma gamla uttjatade ”alla är så pk!” -skitsnack. Är det inte dags att lämna sandlådan någon gång, anti-feminister och ”jämställdister”?

Annonser