Ni kanske har hört nu om det hemska dådet då en 24-åriga kvinna som var vårdare på en anstalt och som blev mördad av en 28-årig intagen? Gissa vilka nu som sitter och använder detta som ett argument MOT feminism och kvinnor? Anti-feminister. Hur jävla låg vidrig nivå kan dom sänka sig till?

Blir så jävla trött, vad är deras poäng annat än att som vanligt kasta skit mot feminism? Och en undrar hur tusan vissa tänker som ser att detta är feminismens ”fel” för vi har ”lurat” kvinnor att ta dessa jobb, ja det finns dom som resonerar såhär, som anti-feminister på Pär Ströms blogg… Sen har vi detta med att försöka använda ”argument” baserat på biologi, det gör dom, om det gynnar män och kan användas mot kvinnor. Inte tusan skulle dom gå med på något liknande fast omvänt, som att någon skulle hävda att kvinnor är ”naturligt bättre” på att ta hand om barn.

Eller tänk på det anti-feminister brukar säga om farliga jobb och män, när kvinnor har jävligt farliga jobb hur låter det då? Precis, då resoneras det som att kvinnor borde inte ha dessa jobb. Sen återgår anti-feministerna till att beklaga sig över att män har dom. Vad är det med denna inkonsekvens? Hur ska ni har det? Skärpning!

Annonser