Enligt Ulf Brunnberg. Ni kanke kommer ihåg en tidigare artikeln där Ulf Brunnberg uttalade sig fördomsfullt om kvinnor. I hans värld är det könskonservativa ideal som gäller och alla vi feminister sprider visst bara feminism på Tv-kanalerna. Kan du visa detta då Brunnberg? Det är mest könsnormer och heteronormen som gäller på TV blandat med en hel del misogyni och HBTQ-fobi. Ingen feminism så långt ögat kan nå.

Sen finns det redan ”manskanaler” enligt Brunnbergs könskonservativa definition. Som alla sport- och vetenskapkanaler. Sen har du allt det som han efterfrågar i alla stora kanaler också. Nej Brunnbergs problem är att han vill det enbart ska vara program som han och hans konservativa anti-feminister vänner föredrar, där vill dom inte ha något som har nått med kvinnor och jämställdhet att göra, dom vill återgå till 50-talet alltså. Och kvinnor i hans värld kan såklart inte gilla sport eller vetenskap, bara stickning, inredning och kläder…

Vem var det som att det inte finns en återgång till 50-talet som blir allt mer tydligt i samhället, backlashen mot feminism är bara ett påhitt? Förklara då sådant här. För detta är inget undantag.

Annonser