Att ett så misogynt inlägg på hockeysverige ursäktas med ”det va bara humor!”, och nu ska bloggen stängas ner på grund utav allt ”näthat” han fått, jo visst…. Det är inte näthat att kritisera någon för att skriva något kvinnohatiskt som:

kvinnor generellt är sämre än män på det mesta

Till vardags används ju kvinnor till att göra hushållssysslor. Det är vad vi liksom tycker att dom är bäst på när det kommer till praktiska saker

Och tillsammans med snacket om näthat så talar han om censur, oj, inte hört det förut… Tänk att dom som alltid ska uttala sig misogynt, HBTQ-fobiskt och rasistiskt ska beklaga sig om att andra vill censurera dom och snackar om yttrandefrihet. Säger en något sådant här kvinnohatiskt så räkna med kritik! Det går åt båda hållen. För kritik vill dom inte ha, det är lätt att se. Ingen får ifrågasätta deras hat och fobi, men jävlar, dom ska få säga precis vad dom vill och ingen ska säga ett knyst. Glöm det.

Och trött är jag på att misogyni ursäktas med att det bara var ett ”skämt”.

Red: Efter att jag läst runt lite grann, och sett kommentarer om detta på Twitter så fick jag reda på att det inte är första gången han skrivit något sådant här, ett annat inlägg handlade om att han gillade en kvinnofientligt kommentar om kvinnor och bilkörning, på Twitter svarade han en kritiker med att hen inte förstod och hade ”kvinnohjärna”.

Annonser