Vilket märktes rätt rejält när artikeln om föräldrarna som inte vill berätta för omvärlden om deras barns förväntade kön. Dom berättade för barnet själv men inte för alla andra runtomkring. Nu är det en artikel igen om detta som nu handlar om omvärldens konservativa reaktioner. I den äldre artikeln från mars så blev det mycket skitkastande och förakt från biologister och konservatister i kommentarsfältet som såg det som världens undergång att föräldrarna gjorde detta. Dom ansågs att föräldrarna sysslade med ett ”socialt experiment” och liknande, känns det igen? Ja det är den vanliga konservativa propagandan som en får höra och läsa om så fort det skrivs en artikeln om genusforskning.

Alla dessa biologister och konservatister är så uppenbart omedvetna om hur dom själva uppfostrar barn i könsnormer. För dom ser det som ”naturligt”, det bara ”ska” vara så. På detta sätt så avfärdar dom den unika individen i förmån för deras strikta könsnorms värld där ”kvinnor ska vara kvinnor och män ska vara män”, för annars så kan ju ”spänningen mellan könen försvinna!”, och annat könsnormativt struntprat som en brukar få höra.

Allt detta är ett exempel på hur intoleranta konservatister och biologister, och diverse personer som kastar skit på genusforskningen med sitt ”det är bara pseudovetenskap” -skitsnack, är.

Annonser