Så ytterligare en biologistisk och konservativ artikel i media gjorda av personer som talar om frivilja och individen, men uppenabarligen menar något annat. För det räcker med att veta vad flera av dessa skrivit förut och läsa artikeln för att en ska fatta att denna konservativa definition och förespråkande av den unika individen och fri vilja är: ” du får vara den unika individ som du är och välja – så länge som du väljer att vara kvinna eller man!”. Dom pratar om individen men det handlar snarare om att en individ ska begränsas och behandlas utefter det förväntade könet.

Sen är det typiskt att se den förnekande syn som dessa har på könsrollsnormer och hur mycket dom påverkar alla i samhället. Misogynism och sexism går djupt i samhället och är både normaliserat och internaliserat, men det förnekas snarare av dessa. Att många individer väljer att göra saker utefter sådant som könsförväntan avfärdas som ”biologiskt”, som detta med yrken.

Den anti-feministiska propagandan och smutskastande av genusforskning är inget nytt heller i media nu förtiden. Det är samma struntprat som vanligt om feminism i artikeln.

Annonser